banner
  Diensten: coaching

Een coachingstraject kan bestaan uit de volgende fases:

Intake:
Een wederzijdse kennismaking waarin we uw situatie bespreken en verwachtingen en doelen voor het coachingstraject vaststellen.

1. Vitaliteitsfase
Herstel van de lichamelijke / geestelijke veerkracht zodat u kunt beginnen aan de volgende fase: acceptatie van de situatie waar u in zit.

Als u hier zonder oordeel naar leert kijken, geeft dat ruimte om verder te gaan.

2. Persoonlijke fase
Hoe vervelend ook, deze situatie geeft u de kans (of geeft u dat zetje) op zoek te gaan naar uw essentie. Wat beweegt u? Waar leeft u voor? Wat blokkeert u?

We kijken naar blokkades, drijfveren, kwaliteiten, wensen en mogelijkheden.

 


3. Werkfase
Op basis van de informatie uit de vorige fase onderzoeken we welk werk en welke werkomgeving er bij u passen. Wat heeft u nodig om uw weg naar werk terug te vinden?
In deze fase komt ook praktische ondersteuning bij loopbaankeuzes, arbeidsmarktbenadering, het verbeteren van uw Curriculum Vitae, training in solliciteren en netwerken, etc. aanbod.

4. Nazorg

Een baan gevonden die bij u past? Nu richten we ons op het effectief functioneren in de nieuwe situatie en het handhaven van uw persoonlijke balans om terugval te voorkomen.

Het traject wordt aangepast aan uw individuele situatie, vragen en wensen. Het hierboven geschetste coachingstraject geeft een globale indruk. Uw trajectplan wordt op maat gemaakt op basis van een uitgebreid intakegesprek.

Download hier de folder reïntegratietrajecten.