banner
  Diensten: workshops

Workshop: Uit de Stress!
Soms komen we in situaties terecht die meer stress veroorzaken dan ons lief is: veranderingen in het werk, hoge werkdruk, lichamelijke klachten of privé-omstandigheden zoals scheiding en verlies.

Langdurige stress kan grote gevolgen hebben op ons dagelijks functioneren. Het kan leiden tot overspannenheid of zelfs burn out. Toch kunnen veranderingen ook positief zijn en hoeven zij geen overmatige stress te veroorzaken. Als u zelf het stuur maar in handen neemt en goed voor uzelf zorgt.

Het is belangrijk om te weten wat gezonde stress is, de stress die u tot optimale prestaties drijft. Ook is het belangrijk om te leren herkennen wanneer de balans negatief doorslaat. Zodat u kunt voorkomen dat er door roofbouw klachten ontstaan. En komt u toch onder druk te staan, wat kunt u dan doen om ervoor te zorgen dat u weer op het goede spoor komt?In de workshop ‘Uit de Stress’ leert u wat stress is, wanneer stress ongezond wordt en wat nodig is voor een goede balans.

Het is een interactieve avond en dat betekent dat er veel gewerkt zal worden om de korte algemene inleiding over stress te vertalen naar uw persoonlijke situatie.

Door middel van verschillende werkvormen krijgt u inzicht in uw persoonlijke stress-signalen, ontdekt u waar negatieve spanningen in uw werk / leven zitten en onderzoekt u wat u kunt doen om de balans te herstellen.

Interesse?
Heeft u interesse of wil u meer weten over deze workshop van DeMove Coaching? Neemt u dan contact op met Monique Rappa.